zoeken zoeken zoeken.......
Door: joycevandijk
Blijf op de hoogte en volg joyce
07 September 2011 | Costa Rica, San José
ik ondekte al snel dat t internet waardeloos was.kwam sites niet op en t internet vloog er steeds uit.
t kon niet beter beginnen.
later kwam lauri ook met zn laptop en hebben we geprobeerd een vlucht te boeken voor maandag.
continu als we bijna konden gaan boeken vloog t internet eraf grrrr.
eerst moest ik bellen met cheap tickets maar handig door t tijdsverschil waren hun al dicht.
erna gebrobeerd via klm terug te komen...dan maar duur.
daar kreeg ik eindelijk te horen dat vanaf san jose je GEEEN vlucht kan boeken via de diverse maatschapijen.
iets met een overeenkomst tussen landen????
ik moest in t land zelf gaan boeken.
maar hoe moet dat als alle kantoren dicht zijn en je slecht internet heb en dus ook niet kan bellen.
na de nodige kopzorgen en gevloek toch een vlucht via spanje kunnen boeken
de enigiste die "snel"vloog.
via amerika was geen optie,kon niks boeken vanaf san jose.
dus die maar genomen en gelukkig net op tijd..want t was einde internet voor de gehele streek.
me chauf vertelde me later dat er continu aardverschuivingen zijn door de vele regen die valt.
is niks vreemds voor hier.maar daardoor is er vaak ineeens geen telefoon of internet verkeer mogelijk.
heb op de weg terug naaar san jose gister de nodige land verschuivingen gezien.
de chauffeur vertelde dat er 2 dagen eerder vlak nadat wij de bus hadden erlangs een hele wand naar benee was geschoven zo de weg op en t ravijn in.
nou zijn ze hier heel simpel want je kan er dus niet langs dus ga je naar huis,wachtte tot je er langs kan.
er zijn niet veel wegen die tot uvia of verder gaan dus veel keus heb je niet.
vlakbij ons was voordat ik kwam ook een stuk weg weggeslagen.
omrijden kan niet want dan moet je ovr de caribische kust en niemand gaan 3 dagen omrijden.
dus wacht iedereen tot t opgelost is.
hier hebben ze geen stress en haast haha.
ik ben nu aan t wachtte tot me vlucht naar spanje gaat...en dan mag ik heerlijk 12 uurtjes in t vliegtuig zitten.
op spanje nog een paar uur over en dan naar amsterdam.
wat een rot end!!!!
over 2 dagen weer in nederland....terug de kou in
07 September 2011 - 19:15
Gemma:
O o, wie zijn hoofd niet gebruikt.....
moet zijn benen gebruiken wordt vaak gezegd. Maar jij zult je spaarvarken denk ik wel moeten gebruiken !!!
Goeie terugreis en groetjes X -
08 September 2011 - 17:45
Gerda:
So hehe,
Ben je bijna thuis! Nouja volgensmij voel jij je in het buitenland meer thuis,hihi
Nou meis kom maar snel ff een bakkie doen, kunnen we bijkletsen.
doeixxx