t was zo mooi..... - Reisverslag uit Alajuela, Costa Rica van joyce dijk - WaarBenJij.nu t was zo mooi..... - Reisverslag uit Alajuela, Costa Rica van joyce dijk - WaarBenJij.nu

t was zo mooi.....

Door: joycevandijk

Blijf op de hoogte en volg joyce

02 September 2011 | Costa Rica, Alajuela

na een dagje relaxen bij t hotel van debora en dennis gaan hun donderdag alweer naar huis.

na een wilde ingeving van lauri om vrij te vragen op zn werk konden wij deze donderdag vast mee rijden naar san jose.

aangezien t met de bus en een rot end is,met goed geluk,goed weer en een goede chauf zo een 7 uurtjes leek ons t toch wel confortabeler met zn viertjes in de auto.
dennis en debora hadden een prima auto tot hun beschikking.
en na wat passen en meten,gelukkig had ik een lege koffer waar wat tassen in konden hihi konden we op weg.

onderweg erg gezellig en nog even in de stromende regen wat krokodillen bekeken....en neej hier heb ik geen foto's van.
t regende zo hard dat t meteen t einde van me toestel had betekent.

aangekomen in san jose moesten lauri en ik de bus hebben naar alajuela.
gelukkig begreep debora t stratendoolhof op de kaart en na enig getel van alle straten/blokken kwamen we netjes op de plaats van bestemming aan.

san jose is GEEN leuke stad.
veelste druk en te vol.geen mooie gebouwen.eigenlijk helemaal nix om in te zijn.
vandaar dat wij in alajuela slapen.een soort voorstadje van san jose en dicht bij t vliegveld.
nog maar een half uurtje met de taxi (als t meezit)

nogmaals debora en dennis echt super dat we mee konden rijden.
THANX !!!!!

we hebben nog ff snel wat gegeten in san jose en zijn toen weer met de bus vertrokken.
in alajuela nog een stukje lopen.
en toen waren we eindelijk op plaats van bestemming.
toch nog zo een 8 uur reizen met de auto en bus.

de dag erna hebben we nuttig besteed met t zoeken naar baby spullen/kadootjes voor onze zussen en gerda.
we zijn prima geslaagd.
na een hapje eten in t tentje waar lauri ook met zn ouders was geweest was de dag toch echt teneinde.

net zoals me vakantie.

de volgende dag lekker ontbeten en dat was ook t moment dat ik erachter kwam dat ik me paspoort niet bij me had......

ik zal je mn gedachtes en die van lauri besparen...
heb meteen geprobeerd m om te laten boeken maar dat was niet mogelijk.

na wat heen en weer bellen (3 uur lang) naar amerika en de kantoren bleken ze geen vlucht meer te hebben voor vandaag. ik moest morgen maar proberen.

zoiezo moest ik m paspoort gaan halen in uvita..
dus na weer een dag reizen kwamen er weer aan in uvita.....

back in town