walvissen en dolfijnen tour!!!
Door: joycevandijk
Blijf op de hoogte en volg joyce
19 Augustus 2011 | Costa Rica, Uvita
Dallas had ook besloten om mee te gaan wat ook wel weer gezellig en makkelijk is,ze spreekt goed spaans haha.
we hadden de taxi om 8 uur en zo zenuwachtig als 2 kleine kinderen gingen we op weg.
de boot trip langs de kust van costa rica was super,we gingen naar de plek waar gister een moeder en kalf was gezien.
het lange wachtte en heen en weer schommelen werd beloond toen moeder en kalf dan toch echt verschenen.
eerst wat ver van de inmiddels 8 aangesnelde boten en later toch wel heeeeel dichtbij..
wauw wat een super gaaf gezicht als de moeder over t jong heen duikt of andersom....en wat zijn ze groot!!!!!!1
ondanks deze momenten begon ik toch wel wat misselijk te worden en met de aanblik op Dallas wist ik dat zij zich niet echt veel lekkerder voelde.
zolang we er niet over praten gaat t wel hadden we besloten.en we hadden ook spijt van ons cornflacks ontbijt.we hoorde later dat je beter een gevulde maag kan hebben dan een lege op de boot.
voor Dallas kwam deze tip te laat.
die stond al de vissen haar ontbijt te voeren.
gelukkig redde ik t om alles binnen te houden.
de trip ging verder langs de geweldig mooie ongerepte kust.
langs de vele grotten en kleine eilandjes die vol mooie vogels zaten.
de dolfijnen hebben we niet gezien,maar die had ik al eerder gezien dus dat mocht de pret niet drukken.
ook hebben we bij de whale tale gezwommen en gesnorkeld.
t is een raar maar super mooi natuurverschijnsel.
sinds ik weer voet aan wal zetten is t begonnen met regen/gieten.
dus mn idee om naar de supermarkt te gaan is gauw verdwenen,dan maar weer bij de stamkroeg eten.
onder t eten met gemma geskypt en me mail gelezen.
strax dan maar een dvdtje erin gooien want met dit weer ga je niet voor je plezier op pad.
de muziek keuze van mn stamkroeg is steeds weer verschillend,vandaag brengen ze alles uit de jaren 90 ten gehoren.
inclusief spicegirls en backstreetboys :D
nou gerda ik hoop dat alles goed gaat en ik hoor wel wat 'PUCK" zn echte naam is.ben erg benieuwd hihi.
liefs joyce
19 Augustus 2011 - 22:11
Gemma:
Toch nog even gelezen en je foto's gekeken; mooi !! Jammer dat je geen shot van die walvissen kon maken. -
19 Augustus 2011 - 22:23
Joyce Van Dijk:
nou gemma geloof me,ik heb t geprobeerd maar uiteindelijk besloot ik om ipv te fotograveren toch maar te genieten....zo vaak zie je ze niet -
20 Augustus 2011 - 05:16
Gerda:
Nou gaat dus geen week meer duren, ga nu naar het ziekenhuis, je hoort van me. Jij nog ff lekker genieten daar en als je terug bent kan je op kraamvisite,hihi
doeixxx -
20 Augustus 2011 - 07:48
Ilse:
Hé lieve Joyce, wat heerlijk om je verslag te lezen.....en super dat je daar een goed vriendje hebt gevonden..dan voelen we ons heel snel thuis, niet waar, als zo'n vriend daar met je mee loopt. Genietse, dan geniet ik met je mee!!!
liefs ilse