EERSTE INDRUKKEN ZIJN GEWELDIG !!!!
Door: joycevandijk
Blijf op de hoogte en volg joyce
18 Augustus 2011 | Costa Rica, Uvita
in 1 woord geweldig !!!!!
heb inmiddels een paar tentjes uitgeprobeerd waar ik zeker een keer moest zijn weten eten volgens lauri.
en elke dag zit ik samen met me nieuwe vriendje in de stamkroeg voor een avondprak.
lauri eet op t resort als hij werkt.
heb dallas (onze huisgenoot) inmiddels ook ontmoet,leuke meid en gezellig.
vandaag ben ik ook voor t eerst op t strand geweest!!!!
echt heel mooi,midden in de natuur dus geen scheveningen taferelen maar heerlijk rustig.
morgen ga ik de "whale tour"doen.
in de hoop de mooie walvissen te zien die op dit moment voor de kust zwemmen met hun baby's .
tot nu toe zijn ze steeds gezien maar ik hoop dat t geluk met mij is...je weet maar nooit natuurlijk.
en anders heb ik een leuk boot tochtje gehad.
tot nu toe valt t met de regen mee ondanks t regenseizoen,er valt soms een flinke bui met onweer maar gelukkig niet de hele dag.
de zon is er wel maar laat zich gelukkig niet steeds zien,als die komt is t dan ook meteen snik en snik heet.
ben natuurlijk geen zon meer gewend,in nederland zag ik m bijna niet meer :D
uvita is niet zo groot,althans er is niet heel veel aan winkels of wat dan ook.wat je nodig heb is er.
ondanks dat t een 3e wereld land is (officeel) schrikken we hier soms echt van de prijzen!!!
toilet artikelen zoals deo,shampoo enz zijn duur.
om over chocolade maar te zwijgen....
tis afzien maar een pot pasta voor een dikke 8 dollar koopen gaat ook mij te ver!!!!
dus ik denk dat in oktober me tas vol chocolade zit richting costa rica.
heb al toegezegt aan een nederlands meisje dat ik ook voor haar een pot zal mee brengen haha.
de mensen zijn erg aardig,al zal ik wel keihard aan me spaans moeten gan werken.maar de mensen in t dorp spreken geen engels dus t went wel.
ik moet nog wel wenenn dat er met dat hete weer ook nog vreemde beestjes in me huis rond kruipen.schrik me af en toe echt dood om vervolgens met de meegebrachte vliegenmepper de indringer plat te slaan....
dit tot grote hilariteit van dallas die steeds in een deuk ligt als ik door t huis een spring al meppend op alles wat maar een kriebelbeestje lijkt.
via via komen we ook steeds met andere nederlanders in contact die door heel costa rica zitten.erg leuk er staan al wat "bakkies doen"op t programma.
de meeste hebben iets van een hotel/hostel of resort.
de tijd gaat hier super snel!!!
ik vermaak me prima.
als lauri en dalles aan t werk zijn ga ik meest ff snel internetten in de stamkroeg en daaarna een btj rond neuzen.
ze hebben hier zulke mooie planten met gekleurde bloemen..heb er nog geen foto van gemaakt.lauri zei dat t heliacona's zijn.
om jullie een btj een idee t geven hoe "slecht" ik t hier heb en ga hebben heb ik wat foto's gemaakt....
enjoy!!! en niet jaloers worden :D
liefs uit costa rica !!!!!
18 Augustus 2011 - 21:33
Mo:
Ziet er top uit joh ...!! Maar wat een wolkenparty zeg ... -
18 Augustus 2011 - 21:41
Joyce Van Dijk:
weet je wat pas erg is(wennen )!!!!
je wc papier niet door kunnen spoelen!!!
verder geen klagen vanuit hier hoor -
18 Augustus 2011 - 21:46
Gemma:
Hi Joyce, klinkt positief allemaal, ziet er goed uit.
Als je morgen walvissen ziet, word ik wel beetje jaloers hoor, toch hoop ik het wel voor je.
Als je een chocola-verslaving hebt, kun je er daar vanaf komen, mooi toch !
Geniet verder en tot snel X -
19 Augustus 2011 - 18:52
Kim:
Hi!!
Klinkt goed zeg:) En zo te horen heb je t erg naar je zin.
Geniet ervan en tot binnenkort!
x Kim