ons java avontuur , deel 1 - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van joyce dijk - WaarBenJij.nu ons java avontuur , deel 1 - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van joyce dijk - WaarBenJij.nu

ons java avontuur , deel 1

Door: joycevandijk

Blijf op de hoogte en volg joyce

11 December 2010 | Indonesië, Batavia

hey allemaal.
ff snel deel 1 vertellen.op bali
nadat we wel is uitgeluierd waren op bali hebben we de nachtbus genomen naar java.

een bustrip van ongeveer 13 uur.maar waar ik er zo een 11uur heb liggen tukken.
was relax in de bus'beentjes omgoog en dekentje erebij.
nog wel ff gestopt bij een gaar keuken waar we met nog 200 locals onze nacht prak opaten.
eenmaal aangekomen in blitar achter op de scooter gesprongen en naar een super leuk hotelletje gegaan.

smiddags zijn we met 2 scooters met shauffeur richting de bergen vertrokken.
echt een wereld trip!!!!!
zo mooie omgeving.we hebben echt genoten.fofos volgen.

daarna moest ik er toch echt aan gloven en zijn we in een vulkaan krater geweest.
hoog in de bergen leek t(lauri) mooier om foto's vanaf de hoogste bereikbare plek te maken.

nadat hij al een half uur boven was kwam ik ook compleet buiten adem en hijgend als een oud paard aan.
echt een geweldig uizicht!!!!
absoluut alle vloeken en zweetaanvallen waard!!!

na een tijdje "on top" moesten we ook weer naar benee.
was minder zwaar maar nu was t weer de kunst om vooral niet in 1 keer naar beee te rollen.
wederom weer veilig benee gekomen.
waar onze chauf al stond te wachtte.

even een kleine kant tekening.
deze goeie man heeft me de hele klim vanaf benee aan staan moedigen.
ik was ook een beetje bang dt door zijn geschreeuw er stenen naar benee zouden komen.
maar petje af.....aanmoedigen kon die wel.

foto's volgen morgen.

daarna hebben we lekker geluierd want we hdden beiden eeen monkey ass.
door de bossen en grind paden en een klein riviertje door met de scoot bezorgt je blauwe bips(monkey ass).

de dag erna wederom een bustrip van 6 uur naar ponorogo.
een stadje waar geen toerit te vinden is.lauri viel ook erg op en werd dan ook flink aangestaard.

in de bus ging een jongetje stiekum aan znn haar voelen.hij zag dat ik keek maar kon t niet laten.

iedreen wil met ons praten en wil weten wat we daar komen doen.
t is niet gbruikelijk dt ze daar toeristen zien.

nadat we een lief klein hotel hadden gevonden.hebben we op de markt bij een kerimis lekkere hapjes gescoord en ogepeuzeld in onze knussen kamer.

dde volgende dag zouden we naar mijn geboortedorp gaan....
ik zeg al.zouden.......

maar dat is een verhaal op zich.
ik ga nu ff lauri pesten.
want hij is een ticket aan t boeken naar sumatra.
wat niet lekker gaat.
internet is bagger hier.en ik is toetsten op t toetsenbord haha.

verder gaat alles suuper.

NOOIT MEER NAAR HUIS !!!!!!!
morgen komen de foto's want ben me snoertje vergeten die ligt nog in t hotel hihi

liefs joyce

• 11 December 2010 - 07:20

Leonie:

He joycie,
    wat supergaaf allemaal. Ik denk dat ik je over een paar jaar wel kom opzoeken daar, als je gesetteld bent, haha!!
    Geniet er lekker van zolang als je daar bent, dikke xx leonie en fam

• 11 December 2010 - 07:29

Mo:

Hey wijffie... Zo te lezen heb je het mega naar je zin!! Wahaha en ik heb wel ff zitten lachen om je blauwe bips of heb je nu zo'n mandril reet ... ( een aap soort ) ik zie je al helemaal gaan op die berg , arme lauri :-D
    Ben benieuwd naar de foto's en geniet er maar flink ...
    Doe lauri de groeten van me, en dan ga ik nu verder met WERKEN ggrrrr

Dikke kusss mo

• 11 December 2010 - 11:31

Pascal En De Rest:

Blij te horen dat je het reuze naar je zin hebt !!! Als we de foto's zien zullen we alleen nog maar jaloerzer worden ......

Kusjes van ons allen !