indringers in huis
Door: joycevandijk
Blijf op de hoogte en volg joyce
30 Augustus 2011 | Costa Rica, Uvita
jammer....vond ineens een wandelend blad in de keuken..heel vreemd beest.
en gisteraaf vond ik ineens in de garage een mega spin.
zelfs lauri vond m te groot om weg te halen.
hij had m al eerder gespot en onder t mom van muggen ging die alle deuren dicht doen.
vond t al zo vreemd want hij doet nooit alles dicht voor de warmte en dat ie met zn fototoestel nar buiten liep was ook al gek.
een foto van de hond kan toch ook overdag???
hij had expres niks gezegt,heel goed.
maar helaas wou ikv nog even bij de hond kijken voor t slapen gaan.
hij zei nog dat t niet nodig was en dat ie vast al sliep.
jammer...ik liep recht naar de spin toe!!!
wat een mega vies goor ding gadver!!
ik heb zelfs een handdoek bij de deur gelegt zodat ie er niet onderdoor kan kruipen.
en heb de hele nacht aan dat vieze beest gedacht.
vond vanmorgen een wat kleinere variant in de slaapkamer...maar die heb ik vermoord met de spuitbus.
vanochtend op t strand gefietst,we woude wel gaan zwemmen maar t stuk waar we uitkwamen was vol met grote keien,en dat loopt niet lekker in t water.
op de terug weg reden we langs de the dome in ik hoorde ineens me naam dacht ik.
althans t was meer een harde schreeuw met mn naam.
hmmmm wist tniet zeker.
maar eenmaal thuis stonden debora en dennis op de stoep.
ze hadden me idd zien fietsen en geprobeerd te roepen.
ik had al uitgelegd waar t huis was dus kwamen ze ff buurten.
erna nog ff boodschappen gedaan met zn drieen.met de auto toch wel makkelijk dan met de fiets haha.
morgen is lauri werken en dan komen ze me ophalen om ff lekker te relaxen "boven op de berg" waar hun huisje is.
liefs joyce
30 Augustus 2011 - 09:11
Gemma:
Leuke foto's ! En ja id. flinke spin en dat wandelend blad; heel apart lijkt me als je zo'n "blad" ziet lopen.
Groetjes X -
30 Augustus 2011 - 10:29
Gerda:
GADVER!!! wat een grote spin, vind die kleintjes al eng. Heb je hem niet ff in de brand gestoken met een aansteker?
doeixxx -
30 Augustus 2011 - 17:34
Mo:
Oohhh hemel, ik hoor je al schreeuwen in me hoofd na het zien van die spin wahaha ...
Was het geen giftige spin ???
wanneer kom je nou terug ??
x -
31 Augustus 2011 - 10:55
Tessa:
Hey Zus,
Ik wist niet dat jij kon fietsen!! ;-)
Ziet er wel gezellig uit. Doe Debora en Dennis de groetjes, grappig dat je ze tegen kwam.
Wat een smerige spin, dat je er nog een foto van gemaakt hebt!
Je komt nu zeker bijna terug?
X Tes